Blog

2024.02.02 - DD Step és supinált Ponte20 lábbelik a legkisebbek számára
SzandiCipő
2024.02.02 14:03

DD Step és supinált Ponte20 lábbelik a legkisebbek számára

A supinált cipők olyan speciális lábbelik, melyek nagymértékben támogatják a gyermekek lábának természetes fejlődését, egészséges növekedését. A supinált cipők megakadályozzak, hogy a boka befelé dőljön, ezáltal könnyen korrigálhatóak az olyan deformitások, mint a lúdtalp vagy az X láb.

A speciális kialakítású cipők, csizmák és szandálok megfelelő stabilitást nyújtanak a pici lábak számára. Ez különösen előnyös lehet azon gyermekek számára, akiknél a lábfej belső irányba hajlamos dőlni. Fontos szabály, hogy a cipő talpának rugalmasnak és könnyűnek kell lennie, hogy támogassa a lábfej természetes mozgását és fejlődését. Emellett az is lényeges, hogy a gyermekeknek szánt lábbelik jól szellőző, organikus anyagból készüljenek.

A DD Step elkötelezett a gyermekek egészséges fejlődésének támogatásában, így a márka kelléktárában könnyedén megtaláljuk azokat a darabokat, melyek nem csupán gyermekeink kedvenc viseletévé válnak majd, de egyúttal segítik a lurkók egészséges fejlődését is. A minőségi marhabőr felsőrész, valamint a speciális kialakítással bíró talprész a DD Step esetében alapvető tényezők, mindemellett modern megoldásokra, vidám színekre számíthatunk, hogy a család legkisebbjei számára is biztosíthassuk a divatos megjelenést.

Tavaszhoz közeledve egy könnyű, DD Step vászoncipő elengedhetetlen eleme lehet a mindennapoknak, variálva egy vízálló, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló DD Step modellel, biztosíthatjuk gyermekünk számára az önfeledt szabadtéri játékot.

A DD Step cipőápolók révén a lábbelik minőségét is hosszan megőrizhetjük. Például egy impregnáló spray segítségével megelőzhetjük az adott cipő átnedvesedését, vagy foltosodását, a bőrápoló termékekkel pedig biztosíthatjuk, hogy a legjobb minőségű bőrből készült gyermekcipők sokáig hű és megbízható társak legyenek a mindennapokban.

Ne feledjük, hogy minden gyermek egyedi, ezért a legjobb, ha mindig figyelembe vesszük a legapróbbak sajátos igényeit, így olyan termékeket választhatunk a kicsiknek, melyekben önfeledten tehetik meg a legfontosabb lépéseket.

Gyermekünk minden lépése a mi felelősségünk, ezért ez a felelősség a számukra választott lábbelikre is kiterjed. A DD Step márka gyártósorain az innováció és a környezettudatosság jegyében készül nyári szandál, átmeneti DDStep bélelt cipő vagy könnyű lábbeli, és meleg, strapabíró téli csizma a legkisebbek számára is. Ezek a cipők nem csupán kiváló minőségükről híresek, hanem a kényelmet, a stílust és a környezetvédelem iránti elkötelezettséget egyaránt magas szinten képviselik.

Az egészséges gyermekkori fejlődés egyik alappillére a megfelelő lábbeli kiválasztása. A lélegző bőrcipők nem csupán divatosak és stílusosak, hanem kiválóan támogatják a gyermek lábainak egészségét is. Tehát, amikor a következő alkalommal cipőt választunk gyermekünknek, gondoljunk arra, hogy a lélegző bőr, mint anyag nem csupán a tartóssága miatt lehet kedvező döntés, de egyben egészséges viseletet is jelent.

2023.01.09 - indul az év - kinőtt szandálok?
SzandiCipő
2023.01.09 12:53

Valószínűleg hamarosan kinövi gyermeked a bölcsi vagy ovikezdésre vásárolt szandált - hiszen az elmúlt hónapokban nem csak a magassága, hanem a lába is nagyobb lett : -)

Ha a bölcsi -és ovikezdésre augusztusban vagy szeptemberben vettél szandált, akkor nagyjából január-február-március környékén már kicsi lehet.