Termékcsere vagy elállás

Amennyiben a termék nem lett megfelelő és ezt az átvételtől számított 14 napon belül jelzed felénk, az alábbi két lehetőség közül választhatsz:

Csere

Kérjük küldd el nekünk (info@szandicipo.hu) a lábbeli adatait, amit cserélni szeretnél (rendelésszám, termék cikkszám és méret) illetve a helyette választott lábbeli adatait is. Várd meg visszajelzésünket, majd csomagold be és küldd el a lábbelit a következő névre és címre: 

Nemes Gergely e.v., 1147 Budapest, Czobor utca 116/a.

Fontos: A cipőt eredeti állapotában, címkével, számlával együtt, eredeti sérülésmentes dobozában  tudjuk visszavenni (emiatt kérjük a dobozt is csomagold be csomagolópapírba, fóliába stb, ami megvédi a szállítás során). A visszaküldés a vevőt terheli, utánvétes csomagot nem tudunk átvenni.

Amint megérkezik a visszaküldött cipő, indítjuk is az új szállítást, melynek díja 1990 Ft.

 

Elállás a vásárlástól

A vásárlástól elállni a termék átvételétől számított 14 napon belül van lehetőséged.

Kérjük az elállási nyilatkozat kitöltésével jelezd felénk elállási szándékod (elállási nyilatkozat minta).

Várd meg visszajelzésünket, majd csomagold be és küldd el a lábbelit a következő névre és címre: 

Nemes Gergely, 1147 Budapest, Czobor utca 116/a

A visszaküldött termék vételárát 14 napon belül az eredetileg választott fizetési módnak megfelelően térítjük vissza. 

Fontos: A cipőt eredeti állapotában, címkével, számlával, elállási nyilatkozattal együtt, eredeti sérülésmentes dobozában  tudjuk visszavenni (emiatt kérjük a dobozt is csomagold be csomagolópapírba, fóliába stb, ami megvédi a szállítás során). A visszaküldés a vevőt terheli, utánvétes csomagot nem tudunk átvenni.