Termékcsere vagy elállás

Amennyiben a termék nem lett megfelelő és ezt az átvételtől számított 14 napon belül jelzed felénk, az alábbi két lehetőség közül választhatsz.

Értékegyeztetéssel bármilyen termékre tudsz cserélni, akár cipőt szandálra, szandált csizmára, stb.
Minden, amit a weboldalunkon látsz elérhető és raktáron van.

Csere

Kérjük küldd el nekünk (info@szandicipo.hu) a lábbeli adatait, amit cserélni szeretnél (rendelésszám, termék cikkszám és méret) illetve a helyette választott lábbeli adatait is.
E-mailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy leegyeztessük a részleteket (pl. értékegyeztetés, ha más terméket választottál).

Ha személyesen visszahozod a boltba a cserélni kívánt terméket, akkor a csere díjmentes.

Ha kiszállítással kéred a cserét, akkor az alábbiak az érvényesek.

A kért terméket cserecsomagként küldjük - a futár átadja az új méretet és elkéri a korábban küldött terméket. A visszafelé címzés öntapadós címkéje a cserecsomagban lesz.
(Nem kell postára menned, nem kell a címzéssel foglalkoznod :-) )
Kérlek, a visszaküldendő dobozt csomagold be! - a futártasak, amiben az előző rendelésedet küldtük, vagy amit most fogsz kapni tökéletesen megfelel.

 

Fontos: A cipőt eredeti állapotában, címkével, számlával együtt (az e-mailben kapott számlát nem szükséges kinyomtatni) , eredeti sérülésmentes dobozában  tudjuk visszavenni (emiatt kérjük a dobozt is csomagold be csomagolópapírba, fóliába stb, ami megvédi a szállítás során). 

Kiszállítás esetén a csereszolgáltatás díja 1990Ft, ennek díját csak banki átutalással tudod rendezni az alábbi bankszámlára.
SzandiCipő Kft.

12600016-12791026-31117737

A cserecsomagot nem tudjuk utánvéttel feladni.

 

Elállás a vásárlástól

A vásárlástól elállni a termék átvételétől számított 14 napon belül van lehetőséged.

Az ÁSZF-et, az adatvédelmi nyilatkozatot és az elállási nyilatkozatot az első e-mailben küldtük el neked, az automata megrendelés visszaigazolásban.
Nem szükséges kinyomtatnod az elállási nyilatkozatot, nekünk megfelel, ha e-mailben kommunikáljuk le az elállást... ...védjük a fákat és ne termeljünk feleslegesen papírhulladékot : -)

Várd meg visszajelzésünket, majd csomagold be és küldd el a lábbelit a következő névre és címre: 

SzandiCipő Kft. 1147 Budapest, Czobor utca 116/a

A visszaküldött termék vételárát maximum 14 napon belül (de jellemzően még aznap) az eredetileg választott fizetési módnak megfelelően térítjük vissza. 

Fontos: A cipőt eredeti állapotában, címkével, számlával, elállási nyilatkozattal együtt, eredeti sérülésmentes dobozában  tudjuk visszavenni (emiatt kérjük a dobozt is csomagold be csomagolópapírba, fóliába stb, ami megvédi a szállítás során). A visszaküldés a vevőt terheli, utánvétes csomagot nem tudunk átvenni.