Termékcsere vagy elállás

Amennyiben a termék nem lett megfelelő és ezt az átvételtől számított 14 napon belül jelzed felénk, az alábbi két lehetőség közül választhatsz:

Csere

Kérjük küldd el nekünk (info@szandicipo.hu) a lábbeli adatait, amit cserélni szeretnél (rendelésszám, termék cikkszám és méret) illetve a helyette választott lábbeli adatait is.
E-mailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy leegyeztessük a részleteket (pl. értékegyeztetés, ha más terméket választottál).

Ha személyesen visszahozod a boltba a cserélni kívánt terméket, akkor a csere díjmentes.

Ha kiszállítással kéred a cserét, akkor az alábbiak az érvényesek.

A kért terméket cserecsomagként küldjük - a futár átadja az új méretet és elkéri a korábban küldött terméket. A visszafelé címzés öntapadós címkéje a cserecsomagban lesz.
(Nem kell postára menned, nem kell a címzéssel foglalkoznod :-) )

Kérlek, a visszaküldendő dobozt csomagold be! - a futártasak, amiben az előző rendelésedet küldtük, vagy amit most fogsz kapni tökéletesen megfelel.

 

Fontos: A cipőt eredeti állapotában, címkével, számlával együtt (az e-mailben kapott számlát nem szükséges kinyomtatni) , eredeti sérülésmentes dobozában  tudjuk visszavenni (emiatt kérjük a dobozt is csomagold be csomagolópapírba, fóliába stb, ami megvédi a szállítás során). 

Kiszállítás esetén a csereszolgáltatás díja 1990Ft, ennek díját csak banki átutalással tudod rendezni az alábbi bankszámlára.
Nemes Gergely
10101535-57763500-01003003

A cserecsomagot nem tudjuk utánvéttel feladni.

 

Elállás a vásárlástól

A vásárlástól elállni a termék átvételétől számított 14 napon belül van lehetőséged.

Kérjük az elállási nyilatkozat kitöltésével jelezd felénk elállási szándékod (elállási nyilatkozat minta).

Várd meg visszajelzésünket, majd csomagold be és küldd el a lábbelit a következő névre és címre: 

Nemes Gergely, 1147 Budapest, Czobor utca 116/a

A visszaküldött termék vételárát 14 napon belül az eredetileg választott fizetési módnak megfelelően térítjük vissza. 

Fontos: A cipőt eredeti állapotában, címkével, számlával, elállási nyilatkozattal együtt, eredeti sérülésmentes dobozában  tudjuk visszavenni (emiatt kérjük a dobozt is csomagold be csomagolópapírba, fóliába stb, ami megvédi a szállítás során). A visszaküldés a vevőt terheli, utánvétes csomagot nem tudunk átvenni.